sobota 30. prosince 2023

Princ

 

 

 


 

Princ

Devney Perry

 

Původní název: Noble Prince 
Série:                   Clifton Forge
Počet stran:       344
Žánr:                  román   
Nakladatelství:  Beta
Vazba:                vázaná bez přebalu


Anotace:

Když Luke poznal Scarlett, poprvé v životě litoval, že se stal velitelem policie. Jedna příšerná, krvavá noc a Scarlett teď žije pod jeho střechou – a to jen proto, že přísahal, že bude pomáhat a chránit. Ona je paličatá a nesnesitelná. Zdá se, že je jí ukradené, že by kvůli informacím o motorkářském gangu mohla přijít o život. Ale zároveň mu imponuje sílou, odvahou, houževnatostí a krásou.

Luke bude muset učinit nejtěžší rozhodnutí ve svém životě. Buď zůstane uznávaným policistou s vědomím, že Scarlett nejspíš nepřežije… nebo poruší všechna pravidla a bude chránit ženu, která mu vtrhla do domu i do srdce.

 

Recenze:


Musím říct, že jsem bojovala s tím, zda je Princ lepší jak třetí díl (Princezna), nebo ji dosti šlape na paty. Nakonec asi zůstanu u toho, že jsou na tom oba stejně. I když si myslím, že možná většina čtenářů se i přikloní k tomu, že Princ je ještě o ždibec lepší.

V tomto díle máme ústřední dvojku Luka a Scarlett. Každá dvojice z této série je jiná, ale každá si vás něčím totálně získá. Já si tu zamilovala Luka. Policistu, v kterém sváděl boj jeho rozum s jeho srdcem. Není to sice nová zápletka, ale byla parádně propracovaná.

Ale co si budem, hlavně on je perfektně napsaný a budete ho milovat. Už pro jeho hrdinství, statečnost, ochranářství, mužnost, ale i sladkost a krásu. Navíc, je to prvně opravdový „dobrák od kosti“ jako hlavní postava a je zajímavé sledovat jeho myšlenky a rozhodnutí a občas si všimnout, že někdy i klaďas jedná stejně jako „záporák“, nebo minimálně hodně podobně.

V tomto díle byly na miskách vah dvě hlavní věci. Drama(akce) a romantika. Dalo by se říct, že drama do příběhu vnášela především Scarlett svou minulostí a špatnými rozhodnutími. Zatím co Luke se postaral o romantiku. A co bylo opravdu zajímavé a moc pěkné odlehčení, jak si ti dva vždy dokázali najít svou chvilku, klid a mír, ve své bublině, obklopeni vším tím dramatem, akcí, napětím a utahující se smyčkou. A že v tomto díle té akce bylo požehnaně.

Princ je již čtvrtým dílem a já bych jen chtěla připomenout, že je určitě nejlepší, když budete číst knihy pěkně postupně, jak jdou za sebou. Král, Rytíř, Princezna, Princ. Lépe si tak vychutnáte celý děj a myslím, že i více pochopíte, proč dané postavy v jistých situacích jednají tak, jak jednají. Protože už budete vědět, co mají za sebou. A bohové, miluju ty obálky.

 

4⭐   z   5 ⭐

 

Knihu můžete koupit se slevou přímo na stránkách nakladatelství Beta:

Princ 

 

Za zaslání recenzního výtisku děkuji Nakladatelství Beta.

 

 Lucie Schánělová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Prokleté královny

    Prokleté královny Catherine Doyle a Katherine Webber      Původní název:  Cursed Crowns  Počet stran:         560 Žánr:                ...