středa 5. května 2021

Temné hlubiny

 


Temné hlubiny



V listopadu 2020 vyšla kniha Příliv, erotický román ze surfařského prostředí. Nyní s nakladatelství Pointa chceme vydat druhý díl Temné hlubiny, prostřednictvím crowdfundingové kampaně a vy tak můžete pomoct knize na svět a být hrdinou mnoha čtenářů.

Když na podzim vyšel Příliv, téměř okamžitě mi začala chodit zpětná vazba a jedna z otázek byla: bude pokračování?

Už tehdy jsem měla druhý díl Temné hlubiny rozepsaný spíše pro sebe, protože mám ten příběh ráda a ještě jsem se nechtěla loučit s postavami. Ovšem úžasné reakce čtenářů na první díl, jsem nemohla nechat bez povšimnutí a tak jsem jim chtěla dopřát pokračování. Temné hlubiny jsou tedy mým poděkováním čtenářům.

A proto se obracím k vám s prosbou o pomoc, abych mohla splnit sen čtenářům, kteří si tuto sérii oblíbily. Budeme vám nekonečně vděční za jakýkoliv příspěvek. Vy si za to můžete vybrat ze spousty odměn. A rozhodně o nic nepřijdete, pokud by se nevybrala celá částka, nakladatelství Pointa vám posílá peníze okamžitě zpět.     


Zde můžete Temné hlubiny podpořit nebo se o nich dozvědět více. 

Temné hlubiny    

Ale pokud se nevybere celá částka, kniha nevyjde. Kampaň končí 30.5.

 


Temné hlubiny

V prvním dílu se Nicole musela vyrovnat s extrémními změnami. Ztrátou otce a přestěhováním z Aljašky do Kalifornie přišla o svůj starý život. Pak poznala Daniela, který ji okamžitě začal zasvěcovat do pro ni neznámého světa surfování i temné erotiky. Že se topila? To se jen plácala na mělčině. Nyní ji čekají temné hlubiny Danielova života. Vše, na co si jen těžko zvykala, se obrátí vzhůru nohama. Můžete očekávat velké návraty, odkrytí nevyřčených tajemství a zvraty, které zamávají životem téměř všem postavám. Těšit se nově můžete i na kapitoly z pohledu Daniela, protože hlavně jemu se nečekaně změní život od základů.

Příliv byl takové poznávání se s postavami. Temné hlubiny vám dovolí nahlédnout ještě hlouběji do jejich života. V určitých momentech vás možná i donutí zamyslet se nad tím, jak byste se v jejich situaci zachovali vy.
Nicole se konečně naučí žít v Kalifornii, po boku šíleného surfaře Daniela Bennetta. On na oplátku bude dál posouvat její hranice, a to nejen v surfování.
Chvíli se bude zdát, že vše zlé je minulostí. Pak se ale stane něco, co jim doslova vezme pevnou půdu pod nohama. Něco, s čím se nevyrovná ani Daniel Bennett.
Nicole i Daniel budou čelit životní zkoušce, která by je nenapadla ani v tom nejhorším snu. Každý se s ní samozřejmě bude prát po svém… Kdo z nich se bude skutečně topit? Kdo se naučí říkat ne? A kdo to (jako první) vzdá?












Moc vám děkuji

Lucie Schánělová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Prokleté královny

    Prokleté královny Catherine Doyle a Katherine Webber      Původní název:  Cursed Crowns  Počet stran:         560 Žánr:                ...